En förenande faktor

Semko

Våra ingjutningsprodukter återfinns i de mest kritiska punkter av konstruktionen, därför är endast den bästa kvaliteten god nog.

 

Vår uppgift är att underlätta kundens vardag genom att åstadkomma högklassiga metallprodukter och skräddarsydda speciallösningar av järn och stål, med kort varsel. Vi kombinerar verkstadens produkter, upphovsmän, betong, stål och övriga lösningar i en positiv anda, med en avspänd attityd och alltid enligt överenskommelse.

 

Semko är en svetsande verkstad grundad år 1975 som producerar metallkomponenter för byggbranschens behov. Vi är föregångare i vår storleksklass, med kvalitet och personlig service i nyckelposition.

Kvalitet som förenklar

 

Våra huvudprodukter är ingjutnings- och infästningsdetaljer, utrustning för betonggjute och lätta stålkonstruktioner. I vårt produkturval ingår måttbeställda produkter, produkter vi själva har tagit fram och standardprodukter för infästning av betongelement.

 

Vår tillverkning är certifierat enligt EN 1090-1:2009 + A1:2011, tillverkningen och produkterna övervakas av Inspecta Oy och Nordcert AB. Kraven i SFS-EN ISO 9001 utgör basen för vårt kvalitetssystem.

 

Precis som våra produkter är även vi gjorda av ett segt virke. Oss kan du lita på även i brådskande fall. Vi är en stabil grund för bygget.

terasrakenteet

Lösningar enligt dina behov

 

 

Vi förverkligar även  skräddarsydda lösningar enligt önskemål.

Heltäckande standardproduktfamilj

 

Produkturvalets stenfot som garanterar en hållbar infästning av betongelement.

För konstruktörer

 

 

Vi levererar CAD-ritningar för samtliga metallprodukter som stöd för konstruktionsarbetet.

Intresserad?

 

 

Kolla våra olika lösningar, ta kontakt med våra försäljare.