Yhdistävä tekijä

Semko

Betonielementtien kiinnitystuotteemme sijaitsevat rakennusten kriittisissä kohdissa, ja juuri siksi vain paras laatu kelpaa.

 

Meidän tehtävämme on helpottaa asiakkaidemme arkea toteuttamalla laadukkaita tuotteita ja räätälöityjä erikoisratkaisuja raudasta pikaisellakin aikataululla. Me yhdistämme tuotteet, tekijät, betonin, raudan ja ratkaisut hyvällä asenteella, rennolla otteella ja aina sovitulla tavalla.

 

Semko on vuonna 1975 perustettu hitsaava konepaja, joka valmistaa metalliosia rakennusteollisuuden tarpeisiin. Olemme kokoluokkamme edelläkävijä, jolle laatu ja henkilökohtainen palvelu ovat avainasemassa.

Laatua, jonka varaan on helppo rakentaa

 

Päätuotteitamme ovat betoniin valettavat tartunta- ja kiinnitysosat, betonin käsittelylaitteet ja kevyet teräsrakenteet. Tuotevalikoimamme koostuu asiakkaan suunnitelmien mukaan toteutetuista mittatilaustuotteista, itse suunnittelemistamme tuotteista ja betonielementtien kiinnitykseen suunnitelluista vakiotuotteista.

 

Tehtaamme toimii EN 1090-1:2009 + A1:2011 -sertifikaattien mukaisesti ja valmistustamme ja tuotteitamme valvoo Inspecta Oy ja Nordcert AB. Laatujärjestelmämme pohjana on SFS-EN ISO 9001 standardin mukaiset vaatimukset.

 

Aivan kuten tuotteemme, mekin olemme lujaa tekoa. Meihin voit luottaa kiireellisissäkin aikatauluissa. Meidän varaan on helppo rakentaa.

terasrakenteet

Tarpeesi mukaiset ratkaisut

 

Toteutamme myös räätälöityjä ratkaisuja tilauksesta toiveiden mukaisesti.

Kattava vakiotuoteperhe

 

Tuotevalikoiman kivijalka, jonka avulla betonielementtien kiinnitys onnistuu kestävästi.

Suunnittelijoille

 

Toimitamme kaikkien metallituotteidemme CAD-kuvat suunnittelutyön tueksi.

Kiinnostuitko?

 

Tutustu erilaisiin ratkaisuihimme ja ota yhteyttä toimiston myyntihenkilöihin.